Pages

Jom Follow Saya

Wednesday, May 15, 2013

AYAT MURAH REZEKI DAN CEPAT KAYA

Assalamualaikum WBT, sebagai rujukan untuk diri sendiri dan perkongsian untuk sahabat2 online yang lain... mari amalkan semoga kita lebih kaya dan berjaya... Inshaa Allah dan Amin :)


petikan kata-kata dari hamba Allah yang sharing di Facebook beliau:
"Semenjak saya amalkan doa ini minggu lepas (29/4/2013 - 4 Mei 2013) rezki saya masuk mencurah2..cuma tambah zikir subhanallah, Alhamdulillah, Allahuakbar sebanyak 33x.. Kiranya lepas dah habis zikir2 tu, baca pulak zikir ini sebanyak 33x..Masya-Allah korang akan terperanjat dengan keajaibanya..sudahlah ayatnya dipetik terus dari Al-Quran, bahkan maksudnya juga sudah menggambarkan segala-galanya...bukan rezki saya sahaja yang masuk, bahkan rezki keluarga saya juga..Allahuakbar...Allah maha besar."

Tidak salah kita amalkan..semoga beroleh apa yang dihajati. Amin!

25 comments:

  1. Terima kasih kerana berkongsi. Semoga penulis ini sentiasa dimurahkan rezeki.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Encik Nizam atas doa dan kesudian untuk singgah ke blog saya. Amin Ya Rabbal Alamin.

      Delete
  2. thanks infox gan, moga bermanfaat...

    ReplyDelete
  3. terima ksh semoga sejahtera sentiasa....

    ReplyDelete
  4. Subhaanallah. Alhamdulillah. Allahu akbar.. Terima kasih tuan.

    ReplyDelete
  5. Terima kasih. Moga bertambah lagi rezeki.

    ReplyDelete
  6. terima ksih...semoga rezeki yang diperolehi berlipat kali ganda.

    ReplyDelete
  7. Jazakallah...syukran kerna berdakwah..tq

    ReplyDelete
  8. insya Allah sy amalkan..aminnn...terimakasih

    ReplyDelete
  9. Baru baca dua hari dapat duit rm1000. Alhamdulillah Allah maha pemurah.

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah. thanks for sharing... semoga awk sentiasa dlm rahmat Allah serta dimurahkan rezeki utk kita smua.. aminn ya Rabb..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Terima kasih ye. Puas saya cari potongan ayat ni. Hampir 25 tahun saya mengamalkannya sejak nak ambil UPSR. Tapi ayatnya hilang dlm pencil box. Alhamdulillah hasil perkongsian puan dan sahabat saya, saya dpt semula ayat. Sampai sekarang saya amalkannya..>Amin, Amin, Amin Allah Ya Rabbal 'Alamin. Terima kasih sekali lagi. Kredit juga utk Zaidah sayang...

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah di saat2 saya tertekan.. .perkongsian ini amat membantu. . Terimakasih semoga kita beroleh rezeki yg halal dan d berkati Allah. . .Aminnn

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah di saat2 saya tertekan.. .perkongsian ini amat membantu. . Terimakasih semoga kita beroleh rezeki yg halal dan d berkati Allah. . .Aminnn

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah dan terima kasih atas perkongsian. disaat saya kesempitan wang... saya amalkan ayat ini.. Subhanallah Rezeki tak pernah putus, Rezeki anak, keluarga dan gembira sangat dapat menginfakkan sebahagian rezeki kepada yang lebih memerlukan

    ReplyDelete
  15. In sha Allah, elok untuk pelajar yang nak hadapi exam disamping masalah kewangan untuk membantu keluarga

    ReplyDelete
  16. Terima kasih.sya dh mencuba.btul2 ajaib

    ReplyDelete
  17. Makasih..! izin untuk mengamalkan...!!

    ReplyDelete
  18. Terima kasih atas perkongsian yang baik..

    ReplyDelete
  19. terima kasih..sy mohon izin utk mengambil keberkatan nya dan mengamalkannya

    ReplyDelete
  20. Izinkan saya beramal dgn ayat tersebut dan cara amalannya. Terima kasih. Dr Ahmad H

    ReplyDelete
  21. Trima kasih..amin moga rezeki sy bersama stemcell ada..brminat klik stemcellhebat.blogspot.com..

    ReplyDelete