Jom Follow Saya

PREPAID PALING MURAH DI PASARAN

Thursday, September 11, 2014

SEGMEN BEN ASHAARI: IMPIAN KU, SEORANG BLOGGER!


Assalamualaikum WBT...

Lama dah tak join segmen. Selalu time blogwalking asyik terlepas deadline jek... so kali nie Ben Ashaari buat segmen after so long time waiting! Kena plak time aku sampai opis bukak-bukak blog dia nampak post pasal segmen nie...so, just nice lar :-)

Syarat-syaratnyer... hehe...

1. Letak header blog Ben di permulaan entry. DONE! (cer tgk kt atas tu..hehe...)

2. Cerita serba sedikit latar belakang diri aku:

Okay... my name is Norafesa Shaharuddin. Some people called me Eca and some called me Nora. Both also can :-) I am a full time Lead QA in a Bumiputra company in Kulai, part time business woman focussing on SHAKLEE, Al HADDAD & ONEXOX. I am married with 3 kids. I have been writing for years cuma tengok sempat atau tidak je lar...

3. Ceritakan kelebihan blog aku:

Kelebihan utama - my blog is easily access because I am not a big fan of belog yang banyak widget sana sini. I love simple blog but berisi. My blog is mainly the journal of my life.. what have been happening to my life and world...dan juga the place where I shared the information and the benefits of the products I am selling. 

4. Impian bila menjadi blogger:

Aku berharap yang aku dapat melebarkan jalinan silaturrahim dengan lebih ramai blogger, berkongsi pandangan dan pendapat serta ilmu pengetahuan, menimba ilmu pengetahuan serta menyebarkan kebaikan kepada semua.

5. Submit dan paste link post nie kat Segmen Ben Ashaari. Ok pasni aku terus buat!

Thanks... :-)


12 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih dan salam perkenalan, calrase :-)

      Selamat bersegmen juga.

      Delete
  2. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam...tqsm krn sudi singgah. Salam perkenalan dan happy blogging!

      Delete
  3. Assalam,
    salam perkenalan dari saya blogger baru..
    epy bersegmen jugak yer..
    harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam wbt :-)

      Tqsm krn sudi singgah.
      Selamat berkenalan dan happy blogging!

      Delete
  4. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah... semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  5. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah... semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  6. Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama. done follow #47
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  7. Weeee... DayangDeno datang dan terus folo sini no48..^_^ Jom ke blog DayangDeno? :)

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  8. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  9. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete