Jom Follow Saya

PREPAID PALING MURAH DI PASARAN

Saturday, September 13, 2014

BAGAIMANA MEAL SHAKES MEMBERI MANAFAAT KEPADA DIRI KITA?

Assalamualaikum WBT...

Lagi lagi MEAL SHAKES... Lagi lagi MEAL SHAKES... Nak buat macamana, kan? Tengah promo besar-besaran... so, this is the golden opportunity untuk yang belum pernah mencuba untuk mengambil kesempatan dengan promo kali ini!


Seperti mana yang saya ada sebutkan di dalam post sebelum ini, MEAL SHAKES ini sesuai untuk semua golongan as long as usia di atas 1 tahun. Kalau nak bagi penerangan yang ringkas, MEAL SHAKES ini adalah multivitamin di dalam bentuk powder. So that, kepada mereka yang bermasalah untuk menelan tablet atau kapsul, bolehlah bancuh MEAL SHAKES dan mendapatkan khasiat yang sama dengan multivitamin!


Manafaat utama MEAL SHAKES kepada semua

1. NUTRISI LENGKAP - MEAL SHAKES menyediakan 24 JENIS VITAMIN, MINERAL dan ZAT PERLU. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi LECITHIN SOYA yang bekerjasama dengan vitamin latur lemak.

2. MEMBEKAL NUTRISI KEPADA SEL TUBUH - kaya dengan PROTEIN (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.

3. MEMBANTU TUMBESARAN - mengandungi ASID FOLIK, BIOTIN, KAYA DENGAN KALSIUM dan MAGNESIUM yang diperlukan untuk membina tulang dan sel-sel untuk proses membesar.

4. ANTI-OKSIDA - mengandungi VITAMIN A, C, E, ZINK, SELENIUM yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.

5. MENGEMBALIKAN SERI WAJAH - mengandungi VITAMIN B yang lengkap, ZAT BESI dan COPPER yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.

6. DETOKSIFIKASI - kaya dengan SERAT LARUT untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.

7. KELAZATAN RASANYA - yang ini memang tidak dapat dinafikan! MEAL SHAKES didatangi dengan perisa FRENCH VANILLA yang enak seperti aiskrim vanilla okay! Bancuhan MEAL SHAKES menghasilkan minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi: sebagai pengganti segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Ianya tidak mengandungi pewarna dan gula tiruan. Boleh dibancuh begitu sahaja, dicampurkan dengan susu segar ataupun minuman kegemaran as long as bukan suhu panas dan mengandungi kafein yang akan merosakkan nutrisi yang terkandung di dalamnya.

Sukatan Pengambilan MEAL SHAKES

Kanak-kanak 1-6 Tahun - 1 sudu teh dicampurkan dengan susu/minuman  kegemaran

Dewasa - 1-2 sudu besar dicampurkan dengan susu/minuman kegemaran

MEAL SHAKES merupakan minuman penuh nutrisi sesuai untuk seisi keluarga. 

Jangan lupa tau, sepanjang September 2014 ini dapatkan MEAL SHAKES dengan PROMOSI SUPERJIMAT BELI 3 CANISTER PERCUMA 1 CANISTER!

Nak dapatkan di mana?
Saya jual!

:-)

NORAFESA 0111 868 6979
SID 1023481No comments:

Post a Comment