Jom Follow Saya

PREPAID PALING MURAH DI PASARAN

Tuesday, September 10, 2013

SHAKLEE: COQHEALTH PLUS - UNTUK JANTUNG SIHAT & KULIT CERAH BERSERI

Salam Shaklee ~

Hari nie aku nak perkenalkan CoQHealth Plus, salah satu daripada produk terhangat keluaran Shaklee. CoQHealth Plus nie baru dilancarkan pada June 2013. Dan hasilnya, ianya memang hangat di pasaran! CoQHealth Plus nie banyak khasiatnya. Salah satu yang paling utama adalah meningkatkan kesihatan jantung, melancarkan perjalanan darah dan menjadikan kulit kusam tampil lebih muda dan cerah berseri.Nie info yang aku dapat dari atok nenek susur galur Shaklee aku la. Baca tau...

CoQHealth™ Plus

CoQHealth™ Plus adalah produk yang baru dilancarkan pada Jun 2013.
Ia mengandungi kesemua proprietari semulajadi daripada campuran 28mg Coenzyme Q10 (CoQ10), 10mg Vitamin E dan 10mg ekstrak Teh Hijau yang didatangkan di dalam kapsul bioketersediaan minyak kacang soya bagi memastikan potensi penguraian maksimum dan penyerapan yang lebih baik.

Bahan utama dalam supplemen ini ialah CoQ10 . CoQ10 adalah nutrien larut lemak yang dihasilkan dalam tubuh dan ada dalam semua sel. Ia bertanggungjawab dalam menghasilkan tenaga di setiap sel. Ianya juga paling banyak pada organ yang melaksanakan tugasan berat seperti jantung, hati, buah pinggang dan pankreas.

Keunikan CoQ10 Shaklee berbanding CoQ10 yang lain :

1. Anda tidak perlu memakan 1.7kg ayam ATAU 28 cawam sayur brokoli untuk mendapatkan 28mg CoQ10 dari CoQHealth Plus.

2. CoQ10 Shaklee digabungkan bersama Vitamin E untuk memantap dan mengukuhkan lagi fungsi antioksidanya kerana CoQ10 dapat mengitar semula dan menghasilkan Vitamin E, untuk perlindungan antioksida berterusan.

3. Ekstrak The Hijau mengandungi procyanidins yang dipercayai dapat membantu kesihatan endothelium, lapisan tisu pada kapilari darah dan jantung.

4. Coq10 diproses daripada sumber semulajadi secara kaedah penapisan yis. Sumber semulajadi yang digunakan telah diuji secara mendalam, diyakini ramai dan mempunyai bioavailability yang tinggi. Bahan mentahnya merupakan satu-satunya CoQ10 semulajadi daripada yis yang ditapai pada masa kini.

5. Bebas daripada GlutenDi antara fungsi CoQ10 :

•Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
•Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL
•Meningkatkan peredaran darah
•Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah Coenzyme Q10 yang boleh didapati dalam bentuk makanan kita seharian, didalam daging lembu, ayam, brokoli, bunga kobis, kekacang, bayam dan soya. Namun akibat faktor usia kita yang semakin hari semakin tua, pengambilan supplemen CoQ10 amat disyorkan setara dengan kandungan CoQ10 dalam badan yang semakin merosot.

Manfaat lain CoQ10 :

 1 - kesihatan kardiovaskular
 2 - menangani penuaan
 3 - menangani tekanan darah tinggi
 4 - menangani keletihan
 5 - kesihatan ginjal
 6 - migrain
 7 - kesihatan saraf & otak
 8 - terapi Statin
 9 - menangani masalah kekurangan Co Enzim Q10 secara genetik
10 - kesuburan lelaki
11 - kesihatan pergigian

Cara pengambilan : 1 kapsul sehari selepas makan. Sebaiknya diambil pada waktu malam sebelum tidur.

* Jauhi daripada kanak-kanak. Ibu mengandung, menyusu bayi atau pengamal ubat tekanan darah tinggi perlu mendapatkan nasihat pakar sebelum menggunakannya.

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.PROMOSI ISTIMEWA BULAN SEPTEMBER ~ BELI 6 BOTOL COQHEALTH PLUS DAN DAPATKAN SEBOTOL PERCUMA! ATAU BELI SEBOTOL PADA HARGA ISTIMEWA! SILA SMS/WHATSAPP 0176073815 UNTUK MAKLUMAT LANJUT


No comments:

Post a Comment