Jom Follow Saya

PREPAID PALING MURAH DI PASARAN

Wednesday, December 31, 2014

L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM

Assalamualaikum & Salam Hari Terakhir Tahun 2014 :-)L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM.... aku pun terjebak juga akhirnya! Macam tak percaya tapi itulah hakikatnya. Macamana aku boleh terjebak? It is not because of the brand. Dulu pun aku dah dengar pasal Apple Stem Cell nie tapi aku takde lah pulak terasa nak cuba dan beli. Dan of course lar aku takdelah nak mengutuk dan mengata bagai...

Until a few good friends of mine mula menggunakannya dan mula menjadi agen. baru terbuka mata and YES, the product is working very well! Normally, aku memang susah nak percaya dengan testimoni online kerana ianya mungkin propa je lebih. Tetapi, bila kawan-kawan sendiri pakai dan berkesan... maknanya memang berkesanlah! Cuma secepat mana kesan itu dapat dirasai bergantung kepada individu. Normal lah kan..setiap individu tu subjektif.

Thanks to Kak Aiza yang memperkenalkan L'AROME kepada aku... sebelum aku meneruskan perkongsian tentang L'AROME nie, aku nak jawab dulu soalan yang korang belum tanya... hehehe...


Clear as mud?
L'AROME Apple Stem Cell Slimming Serum nie mendapat persijilan dari Kementerian Kesihatan Malaysia. Maka, gunakanlah tanpa takut-takut :-)

Dari Utusan Malaysia (16/02/2014):KEBANYAKAN orang menganggap parut merekah (stretch mark) dan selulit mustahil untuk dihilangkan. Ini kerana masalah itu dianggap sebagai parut yang kekal selamanya tetapi sebenarnya tidak.

Pada zaman canggih dan serba moden ini, hampir semua perkara boleh dilakukan. Jadi, parut dan selulit kini boleh dihilangkan dan dibuang selamanya hanya dengan beberapa sapuan. Bagi pengguna setia L’AROME, Norbayati Izua atau lebih mesra dengan panggilan Yati, dia amat kagum dengan perubahan yang dialaminya hanya dalam masa 10 hari sahaja.

"Saya amat teruja dan rasa sangat seronok kerana dipertemukan dengan serum L’AROME. Walaupun suami tidak kisah dengan penampilan saya tetapi kita harus ingat bahawa wanita sebenarnya ingin kelihatan menarik dan cantik untuk suami tercinta," katanya.Dia sedar lemak pada bahagian perut dan lengan kian menebal. Yati juga tahu bahawa kalau dia membiarkan masalah itu kian menebal, sudah tentu lemak yang terkumpul sukar dibuang. Pelbagai cara digunakan Yati untuk menurunkan berat badan termasuk senaman dan mengambil suplemen. Namun, keadaan tidak banyak berubah. Dia juga sudah menghabiskan beratus-ratus ringgit untuk mencuba pelbagai jenis produk kecantikan yang diiklankan tetapi keputusan yang diperolehinya menghampakan.

Yati amat berterima kasih kepada ejen yang memperkenalkan serum ajaib ini kepadanya.

"Saya melahirkan anak secara pembedahan. Saya ada dua cahaya mata dan kedua-duanya pun melalui pembedahan. Pelbagai krim saya gunakan untuk menghilangkan kesan tersebut tetapi semuanya hampa. Akhirnya, saya terpikat dengan satu iklan tentang L’AROME di akhbar dan saya terus mencubanya."Hanya dalam 10 hari bukan sahaja parut semakin pudar tetapi badan saya juga sudah kurus. Saya hanya sapukan pada perut sahaja. Ia juga membantu saya mengurangkan selera makan. Ajaibkan? Tetapi ini memang kisah benar. Saya lakukan sedikit senaman dan keputusannya memang memeranjatkan terutama suami saya,"cerita Yati tentang pengalamannya menggunakan L’AROME.

Punca utama yang menarik perhatian Yati untuk menggunakan L’AROME ialah cara serum ini digunakan kerana ia bukan untuk diminum tetapi untuk kegunaan luar.

"Saya menggunakan produk ini mengikut aturan iaitu saya ambil dua tiga titik ke atas telapak tangan dan sapu pada bahagian perut beberapa minit. Lakukan dua kali sehari iaitu selepas mandi pagi dan sebelum tidur. Krim ini boleh disapu pada mana-mana bahagian tubuh yang dirasakan banyak lemak," jelas Yati lagi.Oleh sebab terlalu gembira dengan apa yang dialaminya itu, dia memberitahu rakan-rakannya. Semua rakannya yang mendengar pengalamannya turut menggunakan produk L’AROME dan mereka turut mendapat reaksi yang positif. Rata-rata mengalami penurunan berat badan, manakala lemak degil hilang.

Selain itu, lengan pula bertambah cekang kerana lemak yang selama ini bersembunyi di bawah lapisan kulit cair menjadi peluh. Kini Yati bukan setakat menjadi pengguna tetapi pengedar yang secara langsung dapat meningkatkan pendapatan keluarganya. "Semua wanita yang menggunakan produk ini tidak berasa ragu kerana ia hanya untuk kegunaan luar dan tidak ada sebarang kesan sampingan," katanya yang kini giat mempromosikan L’AROME Apple Stem Cell ke mana saja dia pergi.

Dia tidak takut atau rasa bersalah kerana produk ini seratus peratus halal kerana ia berasaskan stem sel epal yang digabungkan dengan tumbuhan lain.

Stem sel epal

Dalam pada itu, pengguna harus tahu bahawa stem sel epal ini bukannya diperolehi daripada epal biasa seperti yang dijual di pasar raya. Stem ini diasaskan oleh Dr. Fred Zulli, saintis tersohor Barat menggunakan sejenis epal liar yang hanya terdapat di hutan-hutan Switzerland sahaja. Rasanya pahit dan tiada siapa yang mahu memakannya.

Dr. Fred Zulli melihat ada keganjilan tentang epal liar ini kerana walaupun terbiar di bawah pokoknya selepas luruh selama tiga bulan, ia tidak kecut atau rosak. Buah ini masih dalam keadaan segar kerana stem selnya yang unik dan dapat mengekalkan keadaan asalnya walaupun lama terbiar. Setelah membuat uji kaji di makmal miliknya di Buch, 50 meter dari Zurich, terhasillah produk L’AROME.

"Sebab itulah saya dapat meyakinkan pengguna bahawa produk ini halal seratus peratus dan mereka boleh menggunakannya tanpa was-was," tambah Yati.

Jadi, L’AROME ialah pilihan yang tepat untuk mereka yang mahu melangsingkan badan dan mereka yang cinta kepada kecantikan. Ini kerana lemak-lemak di badan terutama bahagian perut sangat mengganggu kehidupan. Oleh itu, kita semua perlu sedar untuk membuang lemak-lemak ini dengan bantuan L’AROME. Usah gusar dan bimbang kerana anda akan kembali langsing selepas berjinak-jinak dengan produk ini.L’AROME Apple Stem Cell Slimming Serum dapat membakar lemak anda dalam masa 24 jam. Ia sekali gus mengurangkan kesan parut selepas bersalin dan dapat mengempiskan perut anda. Ia diformulasi khusus untuk perkara-perkara berikut:

LEMAK: Pembakaran lemak berlaku sangat pantas. Anda hanya perlu sapu serum ini di kawasan yang anda inginkan. Ia akan kekal di lapisan kulit luar dan dalam kerana ia mudah meresap. Pembakaran lemak terhasil setiap kali anda makan dan berpeluh selagi anda tidak membasuh bahagian yang diletakkan serum.

SELULIT: Perubahan ketara hanya dalam tempoh satu minggu. Sapu dengan konsisten untuk mencapai kesan maksimum ini.

LANGSING: Perubahan yang amat ketara dalam masa tiga hingga tujuh hari. Anda boleh membentuk kecantikan dan kelangsingan tubuh dengan memberikan tumpuan di kawasan yang anda inginkan.

PARUT MEREKAH: Hampir seratus peratus hilang dalam masa satu bulan. Produk ini membantu membakar lemak berlebihan di sekitar perut, pinggul, paha dan lengan.


Amacam...best tak?
Bagaimana perasaan anda selepas mengenali L'AROME APPLE STEM CELL SLIMMING SERUM ini?

Sekiranya anda berminat untuk mencuba produk yang revolutionary ini, contact je Norafesa (0176073815 - sms/whatsapp/telegram) Lebih ramai agen dan stokis diperlukan bagi memasarkan produk terlajak laris ini tau!

Mulakan tahun 2015 dengan L'AROME! Kurus, cantik dan kaya dalam satu langkah!


No comments:

Post a Comment