Jom Follow Saya

PREPAID PALING MURAH DI PASARAN

Wednesday, November 27, 2013

AJHT - BYE BYE SAKIT LUTUT !!!

Salam Rabu :-)

Bersemangat sungguh nak update blog hari ini... nak tau kenapa? Sebab produk-produk 'hot' Shaklee now kembali available! Mana taknya..kesian kat customer.. sebelum ini ramai yang bertanya pasal produk Shaklee yang hot malatops tetapi yang hot tu la yang takde stock satu Malaysia. Alhamdulillah...setelah sekian lama tertangguh-tangguh dek kerana takde stock... semalam AJHT dah restock! Jadi hari nie bolehlah aku sharekan ke'power'an AJHT nie dengan semua.... :-)


Advanced Joint Health Tablet

Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

KENALI ADVANCE JOINT HEALTH TABLETApakah Advanced Joint Health Tablet?

Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Ia mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, AJHT ialah formula sayur-sayuran 100%.

Siapa yang memerlukan Advanced Joint Health Tablet?

Lelaki dan wanita dewasa yang mencari satu produk semulajadi dalam mengekalkan kesihatan sendi mereka. Orang muda yang mempunyai gaya hidup lasak dan aktif juga boleh memanfaatkannya.

Fungsi Advanced Joint Health Tablet

Fungsi Advanced Joint Health Tablet ini, sememangnya yang utama adalah bagi meredakan kesakitan dan menghentikan keradangan sendi.

Tetapi sebenarnya fungsi AJHT ini lebih daripada itu. Mestipun kebanyakan penghidap sakit lutut dan yang seumpamanya mendapatkan AJHT ini, kebiasaannya adalah bagi menghentikan keradangan. Namun begitu, fungsi lebih daripada itu. Antaranya:
- Memelihara tisu penyambung yang sihat dengan tambahan kuprum, zink, vitamin C dan manganese yang - bertindak membina kolagen.
- Meningkatkan keupayaan 'kusyen' dengan glukosamin dari ekstrak boswellia, jadi anda bebas bergerak.
- Menambahkan kebolehan pergerakan tanpa rasa sakit.
- Meningkatkan fleksibiliti sendi.
- Memperbaiki fungsi sesendi.
- Menyokong kesihatan sesendi untuk jangka masa panjang.-----------------------
AJHT Q & A

Q : Apakah Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formulasi proprietary yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Q: Siapakah yang memerlukan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Lelaki dan wanita dewasa yang mencari satu produk semulajadi dalam mengekalkan kesihatan sendi mereka. Orang muda yagn mempunyai gaya hidup lasak dan aktif juga boleh memanfaatkannya.

Q: Apakah ekstrak jagung?
A : Ekstrak jagung secara semulajadinya kaya dengan glucosamine yang merupakan gula amino dan merupakan blok binaan utama bagi proteoglikan. Ia digunakan untuk membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sesendi. Glukosamina mengandungi bahan yang juga dijumpai dalam tendon dan ligament. Ekstrak jagung membantu meningkatkan perlindungan sesendi dan membantu memelihara tulang rawan untuk kesihatan sendi dalam jangka masa panjang.

Q: Apakah Boswellia ?
A: Boswellia merupakan gum resin dari pokok Boswellia Serrata. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia serrata ialah asid boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.

Q: Apakah yang membuat ekstrak Boswellia dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet istimewa?
A: Ekstrak Boswellia proprietari yang digunakan di dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet bukan sahaja mengandungi asid Boswelik AKBA yang berkepekatan tinggi bagi menyokong keselesaan sendi tetapi juga mengandungi unsur-unsur semulajadi lain dalam resin Boswellia yang berkaitrapat dalam memberikan bioaktiviti yang lebih baik berbanding dengan AKBA sahaja. Tambahan pula, ekstrak Boswellia tertentu ini telah ditunjukkan secara nutrisinya dapat menyokong keselesaaan sendi yang lebih baik berbanding satu ekstrak AKBA yang lebih tinggi.

Q: Bolehkah saya mengambil Shaklee Advanced Joint Health Tablet dan OsteMatrix pada masa yang sama?
Boleh. Tiada sebab mengapa anda tidak boleh mendapatkan khasiat kedua-dua product yang dapat menyokong kesihatan sendi anda. Lebih baik lagi anda gabungkan Shaklee Collagen Powder dan VIVIX bagi mengoptimumkan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet

Q : Bila dan bagaimanakah saya mahu menggunakan Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Untuk hasil yang terbaik, ambillah mengikut apa yang disarankan iaitu dua tablet sehari bagi setiap hidangan.

Q: Mengapakah ia bebas daripada chondroitin?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet tidak mengandungi sulfat kondroitin kerana ia tidak akan diserap dengan baik jika diambil secara oral ( ditelan). Penyelidikan baru-baru ini menunjukkan yang sulfat chondroitin juga boleh mengganggu penyerapan ekstrak jagung dan glukosamina yang lazimnya diserap dengan lebih baik jika diambil secara berasingan.

Q: Mengapa produk tersebut mengandungi Vitamin C?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet menyumbang Nilai Harian 100% Vitamin C kerana ia merupakan nutrient penting yang diperlukan bagi sintesis kolagen.Kolagen merupakan satu komponen tulang rawan dan juga tisu-tisu penghubung yang lain di dalam tubuh.

Q: Mengapa produk tersebut mengandungi mineral surih zink, copper (kuprum/ tembaga) dan mangan?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet menyumbang Nilai Harian 10% mineral zurih zink, copper dan mangan yang merupakan faktor sampingan bagi enzim-enzim yang membina kolagen dan glikosaminoglikan.

Q: Adalah Shaklee Advanced Joint Health Tablet berasaskan sayur-sayuran?
A : Ya.

Sumber info di petik daripada booklet Shaklee Advanced Joint Health Tablet

PERBANDINGAN AJHT DENGAN PRODUK LAIN SEUMPAMANYAJadi, apa pandangan anda tentang AJHT?
Belum cukup yakin untuk mencuba?
Jom kita tengok testimoni pengguna yang Alhamdulillah telah berjaya memperbaiki kesihatan sendi mereka dengan AJHT :-)HAAA THIS IS THE BEST TESTIMONI. NAK JUAL SEKAMPUNG KOOOO...... HAHAHAHA.... ADVANCE JOINT HEALTH TABLET MEMANG HEBAT...!!!


So, nie aku summarizekan fungsi ADVANCE JOINT HEALTH TABLET

AJHT menyokong kesihatan sendi dengan 3 cara:

1. Menyokong keselesaan sendi
2. Meningkatkan kesan kusyen
3. Memelihara kesihatan tisu penyambung

Kebaikan AJHT:

1. Menyokong keselesaan sendi
2. membantu mengekalkan tulang rawan
3. memelihara tisu penyambung yang sihat
4. Melancarkan pergerakan harian
5. Sangat berkesan, kesan positif 5 hari selepas pengambilan (Clinical Test proven!)
6. Menghalang pembentukan bahan kimia yang merosakkan tulang rawan
7. Anti radang semulajadi
8. Diperbuat dari bahan-bahan berasaskan tumbuh-tumbuhan sahaja. Asli & semulajadi.
9. Memberi kekuatan kepada struktur sendi
10. Bertindak seperti kusyen untuk melindungi tulang rawan juga membekalkan glukosamina (penting untuk pembinaan tulang rawan & lendir sebagai pelincir sendi dalam tendon dan ligamen).

Ciri-ciri utama AJHT:

1. Mengandungi ekstrak Boswellia aktif yang dipatenkan (gam resin anti radang semulajadi), ekstrak jagung (kaya dengan glucosamine) & zink, tembaga, mangan dan vitamin C bagi membantu mengekalkan keselesaan sendi dan pergerakan. Vitamin C penting bagi sintesi kolagen iaitu merupakan komponen utama tulang rawan dan tisu penghubung.
2. 100% vegetarian!
3. Bebas chondroitin
4. Sesuai untuk semua lelaki dan wanita dewasa serta golongan muda yang mengamalkan gaya hidup aktif dan lasak.Satu botol AJHT mengandungi 60 tablet.
Pengambilan 1-2 biji sehari selepas makan.

lebih info boleh didapati di Facebook aku.

Feel free to pm inbox or contact via SMS/WHATSAPP untuk sebarang pertanyaan dan pembelian :-)

Eca 1023481
01760738152 comments: