Jom Follow Saya

PREPAID PALING MURAH DI PASARAN

Saturday, January 23, 2010

{ AL-FATIHAH..KEMANGKATAN DYMM SULTAN JOHOR }

Semalam...since dari pukul 2 lebih gitu, aku dah dikejutkan dengan rumour mengatakan bahawasanya Sultan Johor dah mangkat... aku dgn geng2 pun mulalah sibuk bertanyakan pakcik google dan sumber-sumber sewaktu dengannya tapi takde confirmation... macam2 khabar angin tiba..at the end dlm pukul 5 gitu baru keluar kt radio Johor or Best 104 yang TMJ telah dilantik menjadi pemangku SJ kerana baginda gering dan admitted to Puteri Specialist... I thought that must be a serious illness since before this pun baginda on-off masuk hospital but tak pernah plak sampai kena lantik pemangku...

But baginda mangkat ptg semalam before maghrib gitu...aku malas la nak type panjang2 cuz for sure semua paper dan online gamat dgn news nie....untuk baginda.. Al-Fatihah... moga Allah mengampunkan segala dosa-dosa baginda dan ditempatkan dalam golongan orang soleh.

2 comments:

  1. hi.. just dropping by here... have a nice day! http://kantahanan.blogspot.com/

    ReplyDelete