Jom Follow Saya

PREPAID PALING MURAH DI PASARAN

Monday, June 23, 2014

INGIN MERASAI MINUMAN PILIHAN ANGKASAWAN DAN ATLET?

Assalamualaikum :-)

Yerrr... AKU JUAL MINUMAN PILIHAN AHLI ANGKASAWAN DAN PARA ATLET!
Kenapa...??? Tak Percaya...???
Jom baca dulu!

Minuman yang dimaksudkan adalah PERFORMANCE MAXIMUM
PERFORMANCE MAXIMUM atau biasanya dikenali sebagai PERFORMANCE DRINK (PD) pertama kali dihasilkan pada 1980-an oleh saintis Shaklee dari Yale University bagi membantu projek penerbangan Daedalus (human-powered flight programme). PD merupakan minuman sukan pertama bagi para atlet di Amerika Syarikat. Melalui perkasaan produk PD dari Shaklee, penerbangan Daedalus telah mencipta rekod sejarah sebagai penerbangan berkuasa manusia yang terjauh iaitu 72 batu dan rekod itu masih bertahan hingga kini!

PERFORMANCE MAXIMUM juga telah direka khusus untuk para angkasawan NASA, Amerika Syarikat. Para atlet bertaraf antarabangsa dan pengembara terkemuka memilih PD sebagai pilihan utama mereka kerana minuman ini telah banyak membantu mereka dalam mencipta rekod dunia baik dalam dunia sukan mahupun aktiviti pengembaraaan.

Ujian klinikal telah membuktikan bahawa rumusan eksklusif OptiCarb yang sudah dipatenkan ini akan meningkatkan tenaga otot sebanyak 6 kali ganda, memberikan tenaga dan memelihara sirkulasi bendalir dalam tubuh (fluid circulation). Berbanding dengan minuman sukan yang lain, PD mempunyai lebih 67% otot glikogen (sumber tenaga) dan menyediakan tenaga dari 3 jenis karbohidrat segera.

sumber Carian Google


MANAFAAT UTAMA PERFORMANCE MAXIMUM

1. MENINGKATKAN DAYA KETAHANAN BADAN - Memberikan tenaga kepada otot dan sel dengan cepat, menggantikan air yang hilang sewaktu latihan fizikal,  meningkatkan daya tahan otot dan memanjangkan waktu latihan tanpa mencederakan tubuh.

2. MEMBEKAL TENAGA & DAYA KETAHANAN FIZIKAL - Ia mengimbangi dan membekalkan elektrolit dalam tubuh dan mengimbangi metabolisme air dalam tubuh. Ia mengandungi potassium, kalsium, sodium, phosporus, magnesium dan chloride. Produk ini turut dirumus eksklusif untuk membekalkan tenaga fizikal terutamanya kepada mereka yang menetap di kawasan tropika dan mereka yang aktif dalam kerja harian.

3. MENCEGAH PENYAHHIDRATAN - Mengurangkan kehausan, mencegah penyahhidratan, melembabkan kulit dan kelihatan muda.

4. MENGEKALKAN PARAS GULA - Terbukti secara klinikal dalam memelihara paras gula darah yang penting bagi tenaga otot dan mempercepatkan penyembuhan akibat kecederaan otot.

PERFORMANCE MAXIMUM adalah satu hidangan yang lazat untuk diminum pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Enak diminum begitu sahaja atau dicampur dengan minuman lain.

PERFORMANCE MAXIMUM sangat sesuai untuk:

1. Para atlet
2. Mereka yang BERPUASA
3. Sebelum dan selepas pembedahan
4. Tidur lewat malam
5. Mereka yang keletihan
6. Mereka yang mengalami penyahhidratan otot dan kulit
7. Mereka yang mempunyai masalah vagina kering
8. Penghidap cirit-birit
9. Tiada selera makan
10. Rendah paras gula
11. Pening Kepala
dsb

sumber Carian Google


PERFORMANCE MAXIMUM boleh dinikmati bila-bila masa. Simpan di dalam peti sejuk selepas dibuka.

source: Buku Panduan Nutrisi Shaklee

Jadi, sempena RAMADHAN yang bakal menjelma tidak beberapa hari sahaja lagi..pastikan anda mnyediakan satu canister PERFORMANCE MAXIMUM di rumah! Minum segelas sewaktu sahur bagi mengurangkan kehausan. Sesuai untuk kanak-kanak juga, jadi ianya sesuai diberikan kepada anak-anak kita yang baru belajar berpuasa...supaya mereka kekal hidrat dan segar sepanjang hari.Akhir kata, SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK & SELAMAT BERIBADAH

Untuk mendapatkan PERFORMANCE MAXIMUM, PM saya di Facebook atau Sms/Whatsapp Eca 0176073815

No comments:

Post a Comment